KLIKT HET NOG EEN BEETJE!
logo
mobile-icon

Maak direct een afspraak:050-3010934

Schoonmaakbedrijf de Haan

Welkom bij schoonmaakbedrijf de Haan

In de relatie tussen opdrachtgever en schoonmaakbedrijf is de mate waarin 'het klikt' bepalend voor de samenwerking. Communicatie, kwaliteit, prijs. Hoe staat het bij u met deze klik-factoren? Naast de combinatie van vakmanschap en inzicht, spelen vertrouwen en de menselijke relatie een belangrijke rol tussen opdrachtgever en schoonmaakbedrijf. Iedereen kan zich mooier en beter voordoen dan hij is. Vooral op de immer geduldige website's waaruit ook deze presentatie bestaat.

Wij streven naar een doelgerichte werkwijze, gekenmerkt door een nauwe relatie met de opdrachtgever. Alle activiteiten op schoonmaakgebied beheersen wij tot in de puntjes; van dagelijks schoonmaakonderhoud tot specialistisch onderhoud. De korte lijnen binnen onze organisatie zorgen voor een optimale communicatie. U heeft altijd rechtstreeks contact met de direct verantwoordelijke persoon binnen ons bedrijf. Dit heeft natuurlijk een gunstige uitwerking op de klik-factoren. Nieuwsgierig geworden?

Neem dan de proef op de som!. Eenmaal samengewerkt te hebben met Schoonmaakbedrijf de Haan weet u waarom!

SPECIALISTISCH PERSONEEL

Van dagelijks schoonmaakonderhoud tot specialistisch onderhoud, van tapijtreiniging, glazenwassen tot vloerenonderhoud.

 

SCHOONMAAKMIDDELEN

Schoonmaakbedrijf de Haan maakt alleen gebruik van bewezen hoogwaardige qualitatieve schoonmaakmiddelen.

 

SNEL & EFFECTIEF

Korte lijnen, scherpe prijzen en een doelgerichte werkwijze. Wij bouwen graag aan nauwe relaties met onze opdrachtgevers.

Onze Diensten

Schoonmaakbedrijf de Haan | Nijverheidsweg 19 | 9791 DA Ten Boer | 050-3010934 | 0621644488 | info@schoonmaakbedrijfdehaan.nl


Schoonmaakbedrijf de Haan is o.a. veel werkzaam in de omgeving van: Groningen, Aduard, Zuidwolde, Siddeburen, Slochteren, Winschoten, Hoogezand, Veendam, Zuidbroek, Delfzijl, Leek en Roden,